Beton Amprentat Vaslui • Oferta de Pret in Vaslui

Beton Amprentat Vaslui - realizam pavaj din beton amprentat pentru suprafete exterioare in Vaslui si tot judetul Vaslui.

Suna la 0769 337 219

Beton Amprentat Vaslui – Vaslui, Barlad, Husi, Negresti si Murgeni

Beton Amprentat Vaslui ▷ cere acum o oferta de pret in Vaslui, indiferent de localitatea in care te afli! Contacteaza-ne!

Estimare de pret Online

  Cod de securitate captcha  Beton Amprentat Vaslui : betonul amprentat este creat dintr-o placa de beton proaspat. Inainte de a se usuca, este complet colorat și apoi cu ajutorul unei matrite se imprima asupra lui un model si o textura. Beneficiarul alege modelul și culorile in functie de preferintele lui. Cereti o oferta de pret in judetul Vaslui ☎ : 0769-337-219.

  Beton Amprentat VasluiEl poate fi facut sa arate ca piatra naturala, caramida, lemnul, granitul, gresia, ardezia si nu numai. Betonul amprentat este de multe ori preferat in locul pavajelor clasice deoarece este mult mai usor de intretinut decat acestea. De-a lungul timpului acestea tind sa se scufunde în pamant și este foarte ușor pentru buruieni sa creasca printre ele.

  La pavajul din beton amprentat nu ve-ti vedea aceste dezavantaje neplacute deoarece el este o placa continua de beton. In plus, atunci când betonul amprentat nu mai arata atat de nou ca la inceput, poate fi oricand relacuit, aceasta operatiune pur și simplu redandu-i imediat frumusetea si stralucirea. Operatiunea de relacuire are si rol de resigilare a suprafetei.

  Dacă aveti deja o curte deja betonata și doriți pavaj din beton amprentat exista posibilitatea sa fie turnat peste stratul existent inca un strat de beton iar acesta sa fie amprentat. Aceasta tehnica este des folosita si va poate readuce la viata intreaga curte, fara prea mari batai de cap, intr-un timp extrem de scurt si cu un cost de executie rezonabil.

  Procesul de instalare a pavajului din beton amprentat este considerat un avantaj deoarece timpul de executie al acestuia este deosebit de redus in comparatie cu cel al metodelor clasice de pavare. Beneficiarul alege modelul și culorile proiectului, in 2-3 zile acesta se realizeaza, iar a doua zi dupa ce este realizat se poate merge deja pe el fara probleme.

  Când lucrarea este completă, veți avea un spatiu frumos amenajat! Cu ajutorul pavajului din beton amprentat beneficiati de un mod grozav de a adauga plus valoare exteriorului casei dumneavoastra. Terasele exterioare, curtea, scarile, aleile, fatada, soclul, gardul sau drumul de acces, toate pot fi pavate cu beton amprentat, adaugand in acest fel un  ridicat nivel de eleganță și modernitate casei in care locuiti. Culorile si modelele pot fi combinate intre ele cu rezultate exceptionale. Vizualizati galeria de lucrari, modele si culori pentru a decide care este cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

  Cere o oferta de Pret pentru Beton Amprentat in Vaslui

  Lucram in Vaslui, Barlad, Husi, Negresti, Murgeni sau orice alta localitate din judetul Vaslui. Ne deplasam in orice localitate din tara pentru a realiza lucrari de pavaj din beton stampilat. Pentru arii mai mari de 250 de metrii patrati oferim discounturi considerabile. Sunteti din Vaslui sau aveti de executat un proiect in judetul Vaslui? In cazul in care doriti o estimare a pretului proiectului dumneavoastra, contactati-ne folosind una dintre metodele de contact prezente in aceasta pagina!

  Sună la 0769 337 219
  error: