Beton Amprentat Timis • Beton Amprentat Timisoara

Beton Amprentat Timis - realizam pavaj din beton amprentat pentru suprafete exterioare in Timisoara si tot judetul Timis.

Suna la 0769 337 219

Beton Amprentat Timis – Timisoara, Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia

Beton Amprentat Timis ▷ cere acum o oferta de pret in Timis, indiferent de localitatea in care te afli! Contacteaza-ne!

Estimare de pret Online

  Cod de securitate captcha  Beton Amprentat Timis: Cauti o solutie ieftina pentru decorarea suprafetelor interioare si exterioare? Betonul amprentat este una dintre cele mai apreciate modalitati de pavare in momentul de fata. Acesta tehnica este folosita peste tot in Europa: Spania, Italia, Franta, Germania, Marea Britanie, dar si in S.U.A. de peste 40 de ani deoarece ofera posibilitati nenumarate de design. Pentru o oferta de pret in Timisoara ☎ : 0769-337-219.

  Beton amprentat TimisPractic, betonul amprentat poate imita orice tip de material folosit pentru pavaje orizontale sau verticale. Tehnica este destul de simpla – acest tip de pavaj consta in acoperirea suprafetelor cu o compozitie speciala de beton care, apoi, este decorata folosindu-se matrite speciale astfel incat sa fie redate diferite modele.

  Cu ajutorul matritelor, se pot crea pavaje care imita gresia, piatra, caramida, tencuiala, marmura, granitul, lemnul, asadar, poti utiliza betonul decorativ pentru amenajari exterioare si pentru amenajari interioare, indiferent de preferintele in materie de stilul de amenajare.

  La interior, betonul amprentat se foloseste cel mai frecvent pentru suprafetele orizontale cu trafic intens, precum podelele holurilor sau pentru peretii incaperilor spatioase in care se doreste obtinerea de efecte decorative speciale precum livingurile. Acest tip de amenajare este recomandata si pentru PUB-uri deoarece nu se deterioreaza usor in conditii speciale, precum umezeala.

  La exterior, betonul amprentat este recomandat pentru orice fel de alei – alei largi in curte, alei de acces, alei inguste de gradina, pentru a decora fatadele caselor, terasele sau gardurile.

  Indiferent ca este folosit la interior sau in exterior, betonul amprentat trebuie sa fie lucrat de catre meseriasi cu experienta in manuirea matritelor astfel incat aspectul final sa arate exceptional. Apeleaza la Beton-Amprentat.Eu, o echipa cu peste 14 ani de experienta si peste 1000 de lucrari finalizate, pentru a realize pavaje din beton amprentat in Gandia oricand doresti sa obtii un design impresionant si calitate superioara!

  Cere o oferta de Pret pentru Beton Amprentat in Timis

  Lucram in Timisoara, Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia, Recas, Faget, Buzias, Deta, Gataia, Ciacova sau orice alta localitate din judetul Timis. Ne deplasam in toate localitatile din tara pentru a executa proiecte de pavaj din beton amprentat sau pavaj elicopterizat. Contactati-ne utilizand una dintre modalitatile de contact prezente in aceasta pagina!

  Sună la 0769 337 219
  error: