Beton Amprentat Suceava • Oferta de Pret in Suceava

Beton Amprentat Suceava – Falticeni, Radauti sau Campulung Moldovenesc

Beton Amprentat Suceava: Alege betonul amprentat pentru a pava aleile din curte si din gradina sau pentru a renova fatada casei sau terasa! Este o tehnica de decorare cu costuri avantajoase care ofera design spectaculos rezistent in timp. ☎ : 0769-337-219.

Beton amprentat SuceavaConstructorii spanioli, germani, italienti, englezi si americani folosesc de peste 40 de ani betonul amprentat pentru a obtine suprafete frumos finisate, atat la interior, cat si la exterior, pentru: pavare holuri si pereti, fatade, pereti exteriori, scari si pardoseli, cai de acces, garduri, borduri, pavarea aleilor, a spatiului adiacent piscinei sau a fantanilor arteziene.

Betonul amprentat da culoare pavajelor! Suprafetele pavate cu beton amprentat pot imita aspectul si textura a diverse materiale, precum piatra, caramida, marmura sau pot fi decorate folosindu-se matrice cu model unicat. In plus, cu ajutorul betonului amprentat pavajele pot capata nuanta de culoare preferata.

Pavajele din beton decorativ ofera avantajul de a alege din 24 de culori principale sau de a face diverse combinatii intre acestea. Se pot obtine pavaje in nuante calde de orange, maro deschis, bej, ganlen, de exemplu, potrivite pentru crearea unui mediu primitor si confortabil sau diferite modele care au la baza forme geometrice, precum clasica ‘tabla de sah’ sau ‘zig-zaguri’ colorate personalizate in nuante reci de cenusiu, albastru, verde, gri.

Pentru obtinerea celor mai sofisticate modele de pavaje apeleaza la Beton-Amprentat.Eu, o echipa cu 14 ani de experienta in prestarea serviciilor de amenajare cu beton amprentat si peste 250 de lucrari realizate pana acum in toata Romania!

Cere o oferta de Pret pentru Beton Amprentat in Suceava

Lucram in Suceava, Falticeni, Radauti, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Vicovu de Sus, Gura Humorului, Dolhasca, Liteni, Salcea, Siret, Cajvana, Frasin, Brosteni, Milisauti, Solca sau orice alta localitate din judetul Vrancea. Contactati-ne folosind una dintre modalitatile de contact prezente in aceasta pagina!

Cere o Cotatie de Pret in Suceava – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

    Introdu codul de securitate captcha

    error: