Beton Amprentat Olt • Beton Amprentat Slatina

Beton Amprentat Olt – Slatina, Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti

Beton Amprentat OltBeton Amprentat Olt : gradina are nevoie de alei rezistente cu aspect estetic impecabil? Betonul amprentat este un sistem de pavare frecvent folosit in intregul spatiul european care imbina excelent aceste conditii, fiind durabil si foarte permisiv in ceea ce priveste designul.

Betonul amprentat poate fi folosit in gradina pentru a realiza orice tip de alei – largi, inguste, serpuite. Fiind realizat prin turnare, acest tip de pavaj este usor de curatat si nu lasa spatii goale prin care poate rasari iarba, asa cum se intampla in cazul pietrei, dalelor, pavelelor.

Modele care pot fi realizate cu beton amprentat sunt variate, de la redarea aspectului pavajelor din piatra, caramida, mozaic si pana la imprimarea unor desene unicat in forme diverse si combinatii inedite de culori, deoarece exista o paleta cromatica deosebit de larga.

Realizam pavaj din beton amprentat in Slatina, Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti-Olt, Piatra Olt, Potcoava si in roice alta localitate din judetul Olt. Pentru o oferta de pavaj din beton amprentat personalizata in Olt, contactati-ne!

Cere o Cotatie de Pret in Olt – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

    Introdu codul de securitate captcha

    error: