Beton Amprentat Maramures • Beton Amprentat Baia Mare

Beton Amprentat Maramures – Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa etc.

Beton Amprentat MaramuresBeton Amprentat Maramures: ai nevoie de o solutie de pavare decorativa care sa fie perfect functionala pentru orice tip de gradina? Betonul amprentat este folosit tot mai des in amenajarea spatiilor verzi deoarece este foarte versatil si se potriveste pentru toate felurile de alei de acces.

Spre deosebire de materialele conventionale recomandate pentru pavare (gresie, dale, pavele, piatra), betonul amprentat nu se monteaza bucata cu bucata, ci se toarna pe toata suprafata, fiind usor de folosit atat in spatiile largi, cat si in spatiile extinse, pe plan orizontal sau in panta.

Suprafata turnata cu beton poate fi colorata intr-o paleta larga de nuante si imprimata cu modele diverse astfel incat sa redea perfect aspectul si textura altor pavaje (granit, lemn, caramida) sau sa se creeze un decor practic si original care scoate din anonimat orice tip de gradina!

Realizam pavaj din beton amprentat in Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia-Sprie, Viseu de Sus, Targu-Lapus, Seini, Somcuta Mare, Ulmeni, Tautii Magheraus, Cavnic, Salistea de Sus, Dragomiresti si tot judetul Maramures.

Cere o Cotatie de Pret in Maramures – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

    Introdu codul de securitate captcha

    error: