Beton Amprentat Harghita • Beton Amprentat Miercurea-Ciuc

Beton Amprentat Harghita – Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc etc.

Beton Amprentat HarghitaBeton Amprentat Harghita : orice gradina poate fi amenajata cu alei decorative frumoase fara investitii costisitoare atunci cand optezi pentru tehnica betonului amprentat. Contacteaza-ne pentru a beneficia de preturi convenabile si a descoperi un portofoliu vast din care te poti inspira!

Betonul amprentat este potrivit pentru orice tip de alei de gradina, fie ca ai o gradina mica cu alei inguste si serpuite, o gradina in panta care are nevoie de terasare si pavarea suprafetelor terasate sau de o gradina mare care are nevoie de alei largi si rezistente la trafic si uzura.

Spre deosebire de alte tipuri de pavaje folosite in gradina, betonul amprentat nu are doar un rol ornamental deosebit, ci este si usor de aplicat, se toarna pe toata pe toata suprafata rezultand la final o alee unitara, care nu lasa spatii inestitetice prin care pot patrunde plantele.

Realizam pavaj din beton amprentat in Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Toplita, Cristuru Secuiesc, Vlahita, Balan, Borsec, Baile Tusnad si tot judetul Harghita. Pentru o oferta de pret personalizata in Harghita contactati-ne!

Cere o Cotatie de Pret in Harghita – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

    Introdu codul de securitate captcha

    error: