Beton Amprentat Gorj • Beton Amprentat Targu Jiu

Beton Amprentat Gorj – Targu Jiu, Motru, Rovinari, Bumbesti-Jiu etc.

Beton Amprentat GorjBeton Amprentat Gorj : betonul amprentat este un sistem de pavare mult mai practic decat dalele si pavelele, de exemplu. Pentru gradina, acest tip de pavaj este ideal datorita avantajelor sale: aspect estetic, durata mare de viata, posibilitatea de a fi aplicat pe orice tip de suprafata.

Cele mai importante etape pentru realizarea aleilor din beton amprentat sunt: pregatirea terenului, turnarea betonului si finisarea suprafetei, aplicarea prafului colorant care ofera totodata protectie si impermeabilitate. La final, rezulta un pavaj unitar, rezistent, usor de curatat.

Spre deosebire de dale si pavele, betonul amprentat poate avea o gama mult mai variata de culori. Este bine de stiut ca pavaje din beton amprentat pot imita aspectul dalelor si al pavalelor si, totodata, pot avea o multime de alte modele, texture si desene, in functie de preferinte.

Realizam pavaj din beton amprentat in Targu Jiu, Motru, Rovinari, Bumbesti-Jiu, Targu Carbunesti, Turceni, Tismana, Novaci, Ticleni si tot judetul Gorj. Pentru o oferta de pret personalizata in Gorj contactati-ne!

Cere o Cotatie de Pret in Gorj – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

    Introdu codul de securitate captcha

    error: