Beton Amprentat Dolj • Beton Amprentat Craiova

Beton Amprentat Dolj – Craiova, Bailesti, Calafat, Filiasi, Dabuleni, Bechet

Beton Amprentat DoljBeton Amprentat Dolj : Betonul amprentat este o alegere inteligenta in cazul in care doresti sa amenajezi frumos si functional spatiile din jurul casei. Foloseste aceasta tehnica pentru a obtine orice fel de alei de gradina, cai de acces in curte si in garaj, borduri de delimitare!

Cele mai apreciate modele decorative care pot fi obtinute cu beton decorativ sunt cele care imita pavajele clasice – gresie, marmura, granit – dar si cele originale cu desene personalizate care contin forme geometrice, asimetrice, linii si combinatii de doua sau mai multe culori.

Avantajul este ca betonul amprentat este in aceeasi masura estetic si practic. Sprafetele finisate sunt rezistente la impact, la trafic si fluctuatii de temperatura, sunt imprermeabile si antiaderente, pot fi curatate usor cu apa si detergent si isi recapata stralucirea culorii prin lacuire.

Realizam pavaj din beton amprentat in Craiova, Bailesti, Calafat, Filiasi, Dabuleni, Segarcea, Bechet si in tot judetul Dolj. Pentru o oferta de pret personalizata in Craiova sau oricare alta localitate din judetul Dolj contactati-ne!

Cere o Cotatie de Pret in Dolj – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

    Introdu codul de securitate captcha

    error: