Beton Amprentat Cluj • Beton Amprentat Cluj Napoca

Beton Amprentat Cluj - realizam pavaj din beton amprentat pentru suprafete exterioare in Cluj-Napoca si tot judetul Cluj.

Suna la 0769 337 219

Beton Amprentat Cluj – Cluj-Napoca, Turda, Dej, Campia Turzii, Gherla

Beton Amprentat Cluj ▷ cere acum o oferta de pret in Cluj, indiferent de localitatea in care te afli! Contacteaza-ne!

Estimare de pret Online

  Cod de securitate captcha  Beton Amprentat ClujBeton Amprentat Cluj : Descopera cat de convenabil este sa amenajezi curtea si gradina cu beton amprentat! Echipa noastra de meseriasi in tehnica betonului decorativ iti sta la dispozitie cu o gama variata de modele de stampile, o paleta foarte larga de culori si oferte inteligente.

  Aleile de beton amprentat sunt ideale pentru exterior. Pe langa aspectul estetic deosebit de placut care infrumuseteaza orice curte si gradina, betonul amprentat este recomandat deoarece aleile rezultate sunt unitare, au suprafata antiderapanta, impermeabila si foarte rezistenta in timp.

  In ceea ce priveste designul, betonul amprentat este perfect atat pentru a crea alei in stil rustic, redand aspectul si textura vechiului caldaram, al aleilor serpuite pavate cu piatra de rau sau al pavajelor din caramida, cat si pentru a crea motive decorative personalizate.

  Realizam pavaj din beton amprentat in Cluj-Napoca, Turda, Dej, Campia Turzii, Gherla, Huedin si in tot judetul Galati. Pentru o oferta de pret personalizata in Cluj Napoca sau oricare alta localitate din judetul Galati contactati-ne!

  Sună la 0769 337 219
  error: