Beton Amprentat Cluj • Beton Amprentat Cluj Napoca

Beton Amprentat Cluj – Cluj-Napoca, Turda, Dej, Campia Turzii, Gherla

Beton Amprentat ClujBeton Amprentat Cluj : Descopera cat de convenabil este sa amenajezi curtea si gradina cu beton amprentat! Echipa noastra de meseriasi in tehnica betonului decorativ iti sta la dispozitie cu o gama variata de modele de stampile, o paleta foarte larga de culori si oferte inteligente.

Aleile de beton amprentat sunt ideale pentru exterior. Pe langa aspectul estetic deosebit de placut care infrumuseteaza orice curte si gradina, betonul amprentat este recomandat deoarece aleile rezultate sunt unitare, au suprafata antiderapanta, impermeabila si foarte rezistenta in timp.

In ceea ce priveste designul, betonul amprentat este perfect atat pentru a crea alei in stil rustic, redand aspectul si textura vechiului caldaram, al aleilor serpuite pavate cu piatra de rau sau al pavajelor din caramida, cat si pentru a crea motive decorative personalizate.

Realizam pavaj din beton amprentat in Cluj-Napoca, Turda, Dej, Campia Turzii, Gherla, Huedin si in tot judetul Galati. Pentru o oferta de pret personalizata in Cluj Napoca sau oricare alta localitate din judetul Galati contactati-ne!

Cere o Cotatie de Pret in Cluj – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

    Introdu codul de securitate captcha

    error: