Beton Amprentat Botosani • Oferta de Pret in Botosani

Beton Amprentat Botosani – Botosani, Dorohoi, Darabani, Flamanzi, Saveni, Stefanesti, Bucecea si in orice alta localitate din judetul Botosani.

Beton Amprentat BotosaniBeton Amprentat Botosani : Betonul amprentat este un sistem de pavare cu ajutorul caruia se pot realiza alei decorative care imita piatra naturala, gresia, caramida, lemnul sau alei cu modele si desene geometrice, circulare, liniare intr-o gama variata de culori sau combinatii de culori.

Peste tot in spatiul european, acest sistem de pavare este apreciat datorita optiunilor sale variate de a crea orice stil de amenajare, dar si deoarece pavajele rezultate sunt foarte rezistente in timp, avand o formula speciala care nu crapa la temperaturi extreme (ger) sau la trafic intens.

Singurul dezavantaj al betonului amprentat este ca atunci cand nu se foloseste reteta potrivita de beton in functie de tipul de suprafata pe care se aplica, exista riscul ca acesta sa crape. Pentru lucrari de calitate, lucreaza cu meseriasi cu experienta in tehnica betonului amprentat!

Realizam pavaj din beton amprentat in Botosani, Dorohoi, Darabani, Flamanzi, Saveni, Stefanesti, Bucecea si in tot judetul Botosani. Pentru o oferta de pret personalizata in Botosani sau oricare alta localitate din judetul Botosani contactati-ne!

Cere o Cotatie de Pret in Botosani – Vei primi un raspuns in maxim 24h!

    Introdu codul de securitate captcha

    error: