Despre Noi

Despre noi si activitatea noastra

Realizam pavaj din beton amprentat in toata Romania la cele mai bune preturi. Avem peste 10 ani de experienta in acest tip de pavaj. Echipa noastra de specialisti recomanda utilizarea betonului amprentat pentru a obtine cele mai rezistente si mai practice pavaje sau alei. Garantam un rezultat final de exceptie obtinut cu ajutorul celor mai noi tehnici de modelare a betonului!


Despre betonul amprentat

Betonul amprentat este un sistem de pavare care poate fi colorat intr-o multime de nuante si imprimat cu motive decorative diferite.

Prin amprentare, acesta poate reda textura altor tipuri de materiale considerate dificil de procurat sau de montat in curte si in gradina.

In cazul in care planificati amenajarea spatiilor exterioare cu pavaje din beton amprentat, nu ezitati sa ne contactati pentru a va ajuta sa puneti in practica orice idee de decorare a suprafetelor si a va pune la dispozitie cele mai convenabile oferte de pret.

Apeleaza la echipa noastra de meseriasi calificati in tehnica betonului amprentat pentru a realiza orice fel de lucrari de amenajare: terase, alei si fatade unicat. Iti punem la dispozitie sfaturile noastre astfel incat sa poti lua decizii avantajoase pentru amenajarea spatiilor tale!


Contacteaza-ne pentru o cotatie de pret +40 0769 337 219